Onlinekurser

 

Onlinekurser

 

AgiliTeam erbjuder även möjligheten att gå Onlinekurser för rolig, medveten och långsiktig träning.

 

KONTAKTFÄLT ONLINE

 

Kontaktfält är otroligt roligt att träna, det krävs mycket tid och det hjälper att man tränar enligt en genomarbetad plan. För att lyckas med sina mål med kontaktfält är det perfekt att gå en onlinekurs. Du får feedback under lång tid (4 månader), lär dig mycket om er egna träning genom att titta på era egna filmer, kan följa klasskamrater mot samma mål samt får nya läxor och hjälp efter varje träningspass. Träningen blir långsiktig, rolig och medveten! Välkommen med din anmälan!

 

VALPKURS ONLINE

 

Som komplement till de vanliga valpkurserna man går med sin valp, kan det vara roligt att lägga en bra grund inför den kommande agilityträningen. Det dröjer lång tid från det att du får hem din valp tills den är redo för faktisk agilityträning, men det finns mycket man kan göra med valpen för att förbereda valpen inför kommande agilityträning. Målet är att bygga driv, belöningsutveckla massor, jobba på fokuset i övningar, stadga & frisignal, kontakt och en stark vilja att "träna" och leka med oss!

GRUNDKURS AGILITY ONLINE

 

Denna digitala dagbok har skapats för att de som är intresserade av grundträning i agility ska kunna få en insyn i hur jag (Fiona Lövdinger) tränar mina hundar från start. Nästan alla träningspass som jag har med min unghund Zia kommer filmas och utvärderas. Självklart kommer man även få en insyn i hur jag planerar mina träningspass, skiss på övningar och mina tankar kring vad övningarna är bra för och hur de kommer utvecklas över tiden. Min förhoppning är att alla som vill hitta en röd tråd i grundträningen och hjälp med planering kan hitta det i denna digitala dagbok. Som komplement kommer även filmer på Ella visas, eftersom min grundträning av både Ella och Zia kommer följa samma spår.

Exempel på kursinnehåll:

* Tunneldriv

* Tajta svängar

* Framåtkommando

* Hitta linje i banan

* Runt kommando

* Serpentin linjer

* Kom till hand

* Slalom

* Uppdateringar om hennes Running Contacts träning

* Gungan

Och en hel del annat :)

Träningen kommer att finns i ett första block för tillfället, Zias ålder 6-13 månader.

Man kan vara två typer av deltagare, och alla deltagare får tillgång till "ett block".

Åskådare (får se material och ställa frågor)

Deltagare (får se material, ställa frågor, och skicka in filmer för feedback)

Zia blev 6 månader i början på november 2017, och det är från dess som inläggen började läggas ut. Man har tillgång till 6 månaders blocket så länge man vill. Blocket innehåller alltså 6 månaders träning (7 blev det i slutänden) som man har tillgång till att läsa så länge man vill. Deltagare får feedback i 6 månader från det att man registrerar sig.

Adress:

 

Ullbergsvägen 3

43834 Landvetter

Kontakta AgiliTeam:

fiona@agiliteam.se