Boka hallen


Boka träning

Vänligen läs trivselregler innan bokning!

Trivselregler


Innan hallen bokas, måste trivselregler läsas. När man bokar hallen accepterar man automatiskt dessa regler.

Ni kan läsa reglerna här:Länken skickar er till bokningshemsidan, via BokaMera.

Agility-kalender


Nedan finns en länk till en offentlig kalender där man kan skriva in sig att man tränar agility i hallen. Hallen används för all sorts träning, men det händer att agilitybokningar kommer efter varandra, och då är det skönt att inte behöva plocka undan efter sig om personen efteråt accepterar detta. Denna kalender är helt oberoende av den officiella bokningskalendern och sköts endast av de som vill använda den!

Du som ska ha en agilityträning och vill se om någon tränar agility innan/efter dig skriver in i nedanstående kalender vilken tid ni ska träna och hur man kan kontakta den som bokat hallen. Förslagsvis telefonnummer för sms kontakt.

Detta innebär att du tillåter att de som tränar innan/efter dig smsar/ringer för att se om ni kan samordna med hinder vid agilityträning. På detta sätt kan de som bokar hallen innan/efter varandra kontakta varandra och komma överens om vilka hinder som kan stå framme efter användning för att underlätta för er som träning agility innan/efter varandra. Om inget annat bestäms så ska ALLA HINDER PLOCKAS BORT! :)


Om det inte finns något inskrivet efter din tid så ska ska alla hinder plockas undan.


Denna kalender har skapats som ett test. Jag har fått många önskningar om att kunna samordna agility "plockning". Om detta missköts på något sätt (t.ex. man är slarvig med att städa efter sig) kommer funktionen tas bort. Om detta sköts snyggt och uppskattas kommer kalendern finnas kvar! :)


Vid inskrivning i kalendern accepterar man:

Det är den som bokat hallen som ansvarar för att se till  att någon kommer efter er och tar över hindrena. Avbokning av tid kan ske upp till 24h innan bokningen, och kommer ingen (trots överenskommelse) så är det den som har bokat hallen som är skyldig att plocka undan efter sig. Att agility-utövare får "fria tyglar" får inte gå ut över de som bokat hallen för annan träning och inte vill ha framme hinder.


LÄNK:

https://teamup.com/ksyzrjkdrxvgdsnx5b