Andra instruktörer

Andra instruktörer som håller kurs på

AgiliTeam

Lisa Olausson & Lina Dahlman håller diverse agilitykurser hos AgiliTeam, allt från Nybörjare till Handling.

Lisa OlaussonJag heter Lisa och är 25 år gammal och bor i Göteborg. Jag är utbildad mätningsingenjör och arbetar inom bygg och anläggningsbranschen.

Jag har alltid velat ha hund sedan jag var liten men eftersom halva min familj är allergiska så blev det ingen hund. När jag väl flyttade till Trollhättan 2013 för att studera på högskola så köpte jag mig min första hund, en mellanpudel från Stockholm.

Med min första pudel, Forsfararens Saga har jag lärt mig enormt mycket. Vi började gröna som vi båda var att gå en rallylydnadskurs för Helena Eriksson och jobbade oss upp till fortsättningsklassen ganska snabbt. Nu tränar vi mest rallylydnad på skoj men tanken är att ta oss upp till mästarklass i år. Just nu har vi en kvalificerad start i avancerad.

Samtidigt som vi körde rallylydnad började vi träna viltspår. På 3 raka öppna spår tog Saga hem sitt championat, SEVCH. Våren 2016 började vi träna agility och på hösten gjorde vi vår första start. Våren 2017 började vi tävla på allvar och i december var vi färdiga för klass 3. I år ställs vi för nya utmaningar i både agilityn och rallylydnaden.

Jag har också tränat och tävlat mina föräldrars hund, Sine Cera Circle Of Life ”Freya”. Freya är född 2015 och vi tävlar i tävlingslydnad, rallylydnad och agility. Freya har tyvärr varit sjuk under hösten 2017 vilket gjorde vårt tävlingsår kortare än vad jag hade tänkt mig men nu är hon friskförklarad och redo för att sättas igång igen.

I september 2017 kom det hem en liten mellanpudelvalp, Sine Cera Hecate. Hexa är i nuläget 7 månader och har påbörjat sina grunder i agility samt i tävlingslydnad.


Lisa är utbildad agilityinstruktör.


Lina DahlmanJag har växt upp med hundar och fick i ganska tidig ålder ett intresse för hundträning och hundars beteende. För ungefär 10 år sedan blev jag introducerad för agilityn och har sedan dess varit fast! Jag har tränat och tävlat mycket sedan dess med olika hundar i olika storlekar (Bordercollie, Tollare, Japansk Spets, Portugisisk Vattenhund, Schapendoes m.m.) men idag tävlar jag endast med mina sheltiesar Jackson och Ess.


Med min första hund gick jag, efter många års slit med hans rädslor för tävlingsbanan, från klass 1 till klass 3 på bara några starter och vi lyckades kvala till SM. Vi är nu kvalade till vårt fjärde SM i rad!


Jag är utbildad agilityinstruktör (A1&A2) sedan flera år tillbaka och håller kurser och privatlektioner för mitt egna företag i Göteborgsområdet med omnejd!

Kontakta AgiliTeam:

fiona@agiliteam.se

Adress:


Ullbergsvägen 3

43834 Landvetter