Om Oss

Vilka är vi bakom

AgiliTeam?

Fiona Lövdinger med familj & vänner - och såklart lite info om hundarna. :)

Fiona Lövdinger med Ella, Lilja och Zia

 

 

Jag som äger bolaget och driver verksamheten heter Fiona Lövdinger. Jag är 25 år gammal och pluggar även på Chalmers Tekniska Högskola, inriktning Ekonomi och Produktionsteknik. Nästan all min lediga tid ägnar jag åt mina tre söta hundar (i familjen har vi fem hundar) och vi tränar och tävlar aktivt i agility. Jag började tävla runt år 2012 med familjens blandras Enya, som tävlar i klass 2.

Året 2013 köpte jag min första egna hund, en svart toypudel som heter Astelitas Bentley On The Road "Lilja". Lilja tävlar i klass 3 och debuterade i XS-small klassen 2017. Hon är en energisk, glad och galen liten hund som lever för agility :) Lilja är kvalificerad att tävla individuellt på Svenska Mästerskapen 2017 och är Svensk Agility Champion och Svensk Hopp Champion.

Jag har även en aprikos dvärgpudel som heter Jesslys Happy Feet Walk Around "Ella", född i mars 2015. Hon har tävlat sedan september 2016 och har redan hunnit kvala till klass 3 under de få månader vi tävlat. Jag och Ella blev även Distriktsmästare 2016, det var en häftig upplevelse! :) Jag & Ella är blev i början på 2017 kvalade till Svenska Mästerskapen i agility med vårt lag Fluff Power. Ella var även med på World Agility Open uttaget i Sverige och vi lyckades ta en plats i WAOs Svenska Landslag, som åkte till Nederländerna i maj och tävlade på mästerskapet. Vidare har Ella även blivit Svensk Agility Champion och Svensk Agility (hopp) Champion. Hon kvalificierade sig även att tävla individuellt på Svenska Mästerskapen 2017.

 

Jag & Ella var med på landslagsuttagningen 2017, och vi vann hela uttaget! Därmed är vi kvalade att tävla European Open (Italien), Nordiska Mästerskapen (Sverige), Världsmästerskapen (Tjeckien) under 2017. Det ska bli fantastiskt roligt att få representera Sverige under årets mästerskap!

 

I maj åkte vi på World Agility Open 2017, vårt första internationella mästerskap! Jag & Ella nollade 9/11 lopp denna helg, något jag är väldigt stolt över :) Med detta följde många fina resultat, bl.a.: WORLD TEAM CHAMPION ihop med Team Sweden, BIATHLON SILVER till mig & Ella, brons i Gambler klassen (17e plats totalt i Games Championship), Silver i Team Agility 2 och Brons i Team Speedstakes (1a plats totalt i Team Championship), Guld i Pentathlon Speedstakes (7e plats totalt i Pentathlon Championship), Silver i Biathlon agility (2a plats totalt i Biathlon Championship)!

 

Under Svenska Mästerskapen 2017 (första gången vi var med individuellt på SM) så lyckades jag & pudlarna få med oss två medaljer hem! Lilja tog SM-BRONS i XS klassen och Ella tog SM-GULD i small klassen! En otrolig upplevelse och jag är så himla stolt över det vi lyckats åstadkomma.

 

Vidare under European Open, Nordiska Mästerskapen & Världsmästerskapen 2017 har jag och Ella tagit flertalet fina placeringar och gjort många fina lopp under vårt första landslagsår. På European Open tog vi lag-silver i kvalloppen, och kvalade till den stora finalen. På NM tog vi individuellt brons och lag-guld. På VM tog vi lagguld i hoppklass.

 

Under 2018 så kvalade jag och Ella till World Agility Open 2018, vi vann Gåsahoppets final 2018, kom fyra i landslagsuttagning och ska därmed åka till Nordiska Mästerskapen, European Open och Världsmästerskapen 2018.

Vi tog NM-guld i lag, flera fina placeringar på European Open och silver medalj i hopp-lag klass på VM.

 

På Svenska Mästerskapen 2018 så tog jag och Ella SM-silver individuellt!

 

Nytillskottet är svartvita Shetland Sheepdog valpen Humlebyns Elizabeth "Zia", född i maj 2017.

 

För er intresserade kan man följa mig och pudlarna och agilityäventyren på vårt instagram konto @fiona.lovdinger

Kontakta AgiliTeam:

fiona@agiliteam.se

Adress:


Ullbergsvägen 3

43834 Landvetter